Artikull për Shqipërinë nga revista online kanadeze, The Globe and Mail

"E ka lënë pas kohën si një nga vendet më të prapambetura në Ballkan, tani Shqipëria një vend i mrekullueshëm në Mesdhe, i vendosur në pjesën veriore të ishullit të Korfuzit në Greqi dhe përballë Italisë, në një rrip të detit Adriatik – po shfaqet si një destinacion kryesor Evropian për plazh." shkruan gazetari Tim Johnson në revistën kanadeze "The Globe and Mail"

Artikulli i plotë: www.theglobeandmail.com