Gjon Radovani: Ndërtimet që do të lejohen në bregdet

Zv.ministri i Turizmit dhe Zhvillimit Urban tregon situatën dramatike që trashëgoi qeveria e re në bregdet dhe masat që po merren për ta zhvilluar. Vlerësohet iniciativa e deputetit Kokëdhima për Rehabilitimin Arkitekturor të fshatrave të Bregut

Artikulli i plotë: www.shekulli.com.al