Pika më e largët e udhëtimit: Shqipëria.

"Pika më e largët e udhëtimit: Shqipëria". Kështu e titullon Keith Bellows gazetar i të famshmes National Geographic, artikullin e tij me përshkrime reale të bukurive maramendëse të maleve dhe bregdetit shqiptar. Ai fton turistët të mos anashkalojnë vizitën në rajonin e Ballkanit dhe kryesisht të mos anashkalojnë Shqipërinë me natyrën e saj enigmatike e cila mund të krahasohet me vende që sot janë perla të turizmit botëror, si Papua ,Guinea e Re ,Myanmar, Butan.

Burimi: http://www.nationalgeographic.com