Shqipëria turistike në revistën turke Skylife

Me natyrën e saj me një pafundësi nuancash të të gjelbrës, bregdetin e bukur, trashëgiminë kulturore dhe kuzhinën me shumë shije, për të mos përmendur mundësitë ekonomike. Shqipëria është një vend i vogël plot histori në Adriatik. Për një udhëtim relaksues por edhe energjik, a do të dëshironit të shkonit në Shqipëri?

 Një mundësi e bukur për të gjithë të huajt dhe udhëtarët ndërkombëtarë për tu prezantuar me Shqipërinë turistike, në këtë artikull që revista turke Skyline, në numrin e Dhjetorit, ka realizuar për Shqipërinë si një destinacion shumë interesant për tu vizituar nga pushuesit në të gjithë botën. 

 

Dokumentet e bashkangjitur