Ministrja Gjermeni: Asnjë leje ndërtimi për bashkitë pa plan vendor

 

 

Ministrja e Zhvillimit Urban, znj.Eglantina Gjermeni në një intervistë për ”Top Channel” flet për asistencën financiare dhe teknike që Qeveria do t’i ofrojë 26 bashkive për hartimin e planeve të përgjithshme vendore. Ajo gjithashtu, shpjegon rregullat dhe procedurat që do të ndiqen nga autoritetet e zhvillimit të territorit për shqyrtimin e kërkesave për leje ndërtimi, deri në miratimin e planeve të përgjithshme vendore.