Video

"Femina" Procesi zgjedhor dhe gratë "7 Korrik 2017" Pjesa e dytë
17 Korrik 2017
Në “Femina” me Elsa Ballaurin diskutuan mbi pjesëmarrjen e grave dhe vajzave në procesin zgjedhor në 25 Qershor. Vetëm në bashkinë , nga 32,166 pjesëmarrës në votime, 11,106 ose 34.5% e votuesve ishin grae vajza. Në Kuvendin e ri këtë vit do të jemi 39 deputete, 22 prej të cilave përfaqësuese të Partisë Socialiste.